torsdag 4 februari 2010

"Gubbhosta"

Torsdag idag och det är hemstudier på schemat. Jag har lite uppgifter att fixa inför morgondagen men dessa får väntas på då jag har en liten sjukling här hemma.
Det började i söndags med hög feber från ingenstans och ett rinnande öga. Rickard var hemma med Travis i måndags och då var tempen på det normala igen och så även allmäntillståndet. Eftersom jag hade hemdtudier även i tisdags fick Travis vara hemma från dagis tillsammans med mig för att bli helt frisk.

Igår skuttade han äntligen iväg till dagis, där barnen fick åka på teater i Vimmerby och personalen berättade sedan att han fullkomligt älskade bussturen dit. Under hela gårdagen hade han dock hostade mängder och det eskalerade igårkväll. Det låter som en skällande hund och kommer med bara ett par minuters mellanrum. Så i eftermiddag har Hälsocentralen avsatt tid för att lyssna på hans lungor och fastställa vad det kan vara. Kändes som det var tillfälle att ringa till dem efter att varken behandling med molipect eller bromhexin hjälper vårt lilla ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar