fredag 14 maj 2010

Jordsprätten

Gårdagen spenderades på en regnig motorstadium i Linköping. Vi kikade på när ett gäng grabbar körde en lerig endurotävling; Jordsprätten, där regnet var ihållande hela dagen och det var blött, blött, blött. Travis var salig över alla crosscyklar som beskådades och hans farbror Daniel körde kanonbra och hamnade på en hedersvärd 20:de plats! Efter att tävlingen var avslutad styrde vi bilen mot McDonalds, för att tina upp och torka till med lite käk innan hemfärd.

Rickard är på jobbet denna klämdag och jag och Travis myspyser här hemma. Det är en sådan dag när vädret utanför fönstrena inte bjuder på sol. Så vi stannar inne med gott samvete och styr med tvätthögen, kikar på film och har det allmänt gott :)
På måndag drar den sista uppgiften för den här terminen av stapeln innan sommaren tar vid. Jag och Emma ska utföra en litteraturstudie, så här ska skrivas en vetenskaplig rapport så det ryker om det. För tillfället känns det mindre lockande då vi just avslutat en underbar praktik, som enligt mitt tycke gärna fått pågått fram till sommarn. Men allt har något gott med sig, och denna uppgift är en i raden av många lärorika ting som vi plockar på oss i vårt studiebagage. Det fina i kråksången är att vi själv får styra riktningen på rapporten, dvs det är vi som avgör vad vi vill undersöka.

Nu mot tvättstugan och vidare mot lunchbestyr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar