lördag 26 juni 2010

Vår midsommar

Vårat midsommarfirande var alla tiders bra. Vi möttes upp i Skäfshult runt lunchtid där det intogs en smaskig sill och potatislunch med alla dess tillbehör och röror. Så gott! Travis var lyrisk när han hade både farmor&farfar och mormor&morfar under samma tak. Så även moster Johanna och farbröderna Didrik och Jonas. Den traditionella jordgubbstårtan och kaffe efter sillunchen innan det var dags att dra i sta med lekarna. Min mamma hade knåpat ihop ett gäng lekar som uppskattades av oss alla. Efter prisutdelning var det dags för lagindelning och kluringar som Anne-Lousie stod för. Geniknölarna gnuggades ute i solen och vi försökte med alla medel att slå ihop våra kloka huvuden. Men det var inte många av frågorna som vi lyckades lösa. Men klokare blev vi på kuppen iaf :)
Det blev grillat sedan till kvällen och runt 22.30 var vi här hemma efter en alldeles förträffligt trevlig dag!

Rickard och jag begav oss upp på övervåningen efter att Travis slocknat på två röda efter att vi la honom i sängen (han hade då hållit igång hela dagen utan sovuppehåll) Vi satte ihop soffan och premiärsatte den framför en bra film.

Idag ser vi fram emot att åka till familjen Djurstedt/Thuresson för att gosa med en liten bebis och umgås med de stolta föräldrarna och storbrodern :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar