söndag 4 juli 2010

Sunny day

Idag har vi varit effektiva på Videvägen. Dagen började med att Rickard klippte häcken på framsidan och jag röjde på gräsmattan där ett revsliknande ogräs etsat sig fast. Det tog sin lilla tid och ännu är inte ogräsbekämpningen klar.. värmen har gjort sitt till att tillväxten blivit så bra för dem, men vi är gärna utan dem på gräsmattan då det inte är mjukt att gå på för små barnfötter. Travis badade ute i sin minipool under tiden och har varit och assisterat mig och Rickard. Inhandling av diverse hus och trädgårdsfixgrejor hanns med efter lunch för att sedan besöka familjen Thuresson/Djurstedt en liten stund på fika och uppvaktning av födelsedagsbarnet Edwin som igår blev 2 år.
I eftermiddag har gräset blivit klippt, tvättmaskinen gått ett par gånger och tvätt har vikts och det har dammats inomhus. Imorgon väntar golven på sig. Rickard har även fortsatt med gavlarna på huset där det sopats. Framsida och baksida har han redan hunnit måla klart. Han är inte dålig att fixa det själv. Didrik har tidigare hjälpt honom med garaget.

Lilleman somnade redan klockan halv sex ikväll. Han var helt utslagen och det märks att solen tar på hans krafter. Lilla gos ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar