måndag 16 augusti 2010

Ledighet

Nu har ledigheten dragit igång. I lördags jobbade jag officiellt mitt sista pass på Cubus för denna sommar. Och nu är det dags att fixa med sådant som hör ledighet och förberedelser inför skolstart m.m. till. Dagen har spenderats i Västervik och vidare hos Elin och Daniel på fika. Travis sov en snutt i bilen på vägen hem från viken, vilket resulterar i att han inte somnat för natten ännu. Han är inte fullspeedad, men han är inte sovklar heller. Vi kikar på Göta Kanal på tv:n och det är en given film utifrån Travis båtintresse :) Gissa om han trivdes då vi gick vi hamnen idag och kikade på båtarna som skvalpade i vattnet. Det intresset är något som gott i arv från min pappa. Jisses vilka fina stunder de kommer att ha tillsammans barnbarn och morfar i hamnar och på båtdäck och intresset etsar sig fast.

Johanna var här från lördag till söndag. Vi hade myskväll med tacos och film. Klickade hem en beställning från H&M och hade det allmänt gott i minsta systers sällskap. Liten som blivit stor och ska börja gymnasiet nu nästkommande vecka. ♥

Nu ikväll har jag lagt ihop en mapp med bilder som ska skickas efter, är ännu inte klar med hela beställningen utan får fortsätta imorgon. Är så skönt att ha det gjort så man kan få njuta av bilderna i pappersformat i album. Det är först när man börjar gå igenom korten som man inser att det händer otroligt mycket på kort tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar