söndag 31 oktober 2010

Helgen som varit

Söndagen är kommen och snart förbigången. Vi har hunnit med att umgås med vänner och familj under helgen och här nedan kommer en liten sammanfattning av vad som gjorts:

Fredag: Fixat bankärenden i Vimmerby åt lilltösen, hälsat på Sandra och Lasse vid deras husbygge. Det kommer bli kanonfint och jag är mäkta imponerad av deras jobb! Till kvällen kom Elin, Daniel och Isis hit. Det blev idol-tittande och fredagsgott käk.

Lördag: Fixade markservice här hemma innan vi fick besök. Min familj kom för att hälsa på Tindra för första gången. Då de varit förkylda med envisa baciller har de inte kunnat besöka oss förrän nu, och vi var nog glada allihop över att äntligen få ses! Det blev sedan en tidig kväll då vi alla var trötta, och lilla Tindra sov ljuvligt inatt med matintag var fjärde timme för att sedan sova som en prinsessa där emellan.

Söndag: Har idag varit på MM och inhandlat golvet, lister och tillbehör som ska läggas i vårt sovrum. Maria och Nova gästade oss sedan under lunchen. Nova och Travis lekte kalasbra, och roligaste hade de med Travis snurrgunga som vi köpte på Ikea.

Nu väntar snart soffhäng med kvällsfika framför "Ensam mamma söker."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar