måndag 4 juli 2011

Makeover

Har idag hunnit med en sväng till Vimmerby tillsammans med familjen. Vi var ute efter mer trädgårdssten, som dessvärre var slut. Väl där blev vi i varje fall en veckohandling rikare och energiboost som senare kom till uttryck hemma. Efter lunchintag satte vi nämligen igång med att tömma Travis rum på möbler och leksaker. Ett spännande inslag för lillemans del, som nu har belarmat matdelen av vårt vardagsrum med sina alla grejor.

Det dröjde inte länge förrän splipklossen for fram och munskydd på tillsammans med en god vilja för min del. Rickard tog under helgen ner bården och nu gjorde jag väggen slätare och finare, och därfter for spackelskrapan fram. Så imorgon väntar den sista slipningen innan tapeterna ska entra väggarna.

Tror på ett fint reslutat och hoppas innerligt att Travis ska tycka om det. Han är taggade till tänderna inför hans rums makeover och att han ska få en vuxensäng istället för hans juniorsäng som han hittills huserat i.





3 kommentarer:

  1. Vad blEv de för fin tapet?

    SvaraRadera
  2. Det blev en vit tapet med stor svarta stjärnor från Boråstapeters "New classic" kollektion. Samt två väggar som är helsvarta. :-)

    SvaraRadera
  3. Vad fint! Hoppas få se det färdiga resultatet här på bloggen;)

    SvaraRadera