måndag 2 januari 2012

Welcome 2012

Sista dagen år 2011 spenderades med fina människor på Sunnanängsgatan i Vimmerby. Jag och mina tre familjemedlemmar, tillsammans med Rickards föräldrar, lillebror Didrik och värdparet Elin och Daniel samt deras lillprins Jeff. En mysig afton som välkomnades av oss alla. Tack ni fina ♥

Gårdagen spenderades här hemma med att städa undan delar av julen. Att just allt inte togs bort under gårdagen beror helt sonika på att vår älskade Travis skattar sina tomtar så högt och vill inte skiljas från dem ännu. Idag kom han med ett par av de som huserar inne på hans bokhylla och sa: "Mamma, nu kan dom få sova i lådan tills nästa jul." samtidigt som han varsamt la ner dem. Ett par av hans decemberkumpaner får stanna kvar på hans hylla ett par dagar till, tills han tycker att det även är sovdags för de skönheterna. Det är ju trots allt inte julraskning riktigt än, även om jag tycker att det är skönt att börja det nya året med lite fräscht på hyllorna.

Här hemma är det så tyst, så tyst nu i skrivande stund. Barnen och sambon sover så gott och jag sitter här och har just strukturerat upp det avslutande arbetet i denna kurs som nu lider mot sitt slut. Snart dags för en ny termin, ett nytt språk och nya kunskaper som ska förvaltas. Jag ska nämligen läsa engelska som specialisering i min lärarutbildning nu under våren. Jag är riktigt peppad och tror att det kommer att bli oerhört lärorikt och prövande.

Hoppas ni alla fått en lugn, härlig och skön inledning på det nya året!

1 kommentar:

  1. Hej Ann-Sofie! Telefonen finns kvar. Du kan väl maila mig på blixt_emma@hotmail.com?

    /Emma

    SvaraRadera