söndag 28 mars 2010

Helgen gången

Helgen inleddes i fredags med att jag fick stanna hemma med en febersjuk Travis. Termometern visade 39,5 på morgonkvisten och han sov bort ett par timmar i vår säng medans jag fixade med skolarbete. Under eftermiddagen var lilleman piggare och vädret ute var toppenfint. Så när Rickard kom hem tog vi eftermiddagsfikat ute på trappen och vidare tog jag och Travis en promenad, vilket gjorde honom gott! Elin och Daniel var här på kvällen och det blev varm smörgåstårta samt Let´s dancefinalen.

Gårdagen innehöll storstädning av huset, veckohandling på Ica och middagsbjudning här hemma där Rickards föräldrar samt lillebror Didrik var här och det blev Earth hour, samt Körslaget på tv:n. Lamporna var nedsläckta, stearinljus tända och vi hade undantaget av att ha tv:n påslagen.

Dagen idag tycks redan sprungit iväg då en timme gick förlorad redan under natten vid sommartidsomslagningen. Vi alla tre går hemma snoriga och allmänt hängiga i kropparna. Travis är den piggaste av oss och håller lådan. Känns som det är influensan som ligger och lurar i kroppen när värken känns påtaglig. Hoppas det är en felbedömning. Lugnt här hemma idag med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar