tisdag 2 november 2010

2 veckor ♥

Idag är vår lilla tjeja 2 veckor. Det märks ju mer dagarna går att hon blir lite mer vaken och med vad det gäller blicken. Hon är stark i nacken, så pass för sitt eget bästa då hon inte är så stor ännu. Vad det gäller nattsömnen så skiftar den. Ungefär varannan natt funkar sömnen fint och hon äter då med tre-fyra timmars mellanrum. Igår inhandlade jag Sempers magdroppar på apoteket då Tindra haft magknip. Det märktes skillnad redan under dagen och hon kunde leverera utan att behöva ta i för kung och fosterland. Lilla snuttan!

Det var 3års kalas för Milo som gällde igår. Grabbarna lekte och vi fikade på smarrig kalastårta. Travis var nöjd med den visiten och på vägen hem undrade frågade han efter sina paket och tårta. ;)

Mina systrar har varit här på besök idag. Det uppskattas!
Nu ikväll är Rickard på brandövning och jag och Travis ska ha lite myskväll. Tindra sover så gott i sin vagn här intill oss. Imorgon börjar Rickard jobba igen och det är dags för oss att få in nya rutiner och anpassa oss till den nya tillvaron. Tror det kommer fungera fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar