tisdag 4 maj 2010

En update av helgen

Under helgen och så här i början av veckan har det inte ägnats någon tid åt bloggen. Helgen i korta drag innehöll endurotävling utanför Vetlanda i lördags där vi tittade på Didrik när han körde, samt Oscar. Tyvärr körde Didrik i och fick ta emot smällar i huvudet, vilket resulterade i att han fick bryta. Travis är som bekant helfrälst i motorcyklar, och fordon av alla de slag, så lyckan var gjord den dagen. Vi avrundade med att besöka mina föräldrar och syskon i Målilla, där vi spenderade kvällen med god mat i gott sällskap ♥

I söndags var vi i Skäfshult under eftermiddagen. Travis var ute på gården mestadelen av tiden och cyklade, cyklade och cyklade lite till. Hans balanscykel är verkligen ett lyckat köp och han känns så stadig med den. Nu vågar han sig på att ta upp fötterna från marken då han åker i brantare backar. Och det verkligen lyser om honom. Snart väntar ett inköp av en cykel med trampar, och då förhoppningsvis ska det kunna funka utan stödhjul.

Nu är jag snart inne på sista veckan på VFU:n och det känns vemodigt. Jag rivs enormt bra och nu när man verkligen börjar känna barnen på ett annat sätt känns det så trist att behöva återgå till en litteraturstudie. Men det är ett par veckor som återstår av denna termin innan sommaren väntar och därefter en ny termin och stegen närmare mot en fullgjord utbildning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar