söndag 23 maj 2010

Soliga helg

Vilken härlig helg vad det gäller vädret och vad som bjudits på. I fredags var jag och Emma effektiva vad det gäller att lägga upp strukturen och påbörja vår litteraturstudie i skriven form. Det kändes riktigt bra att kunna ta helg med gott samvete efter vår prestation. Kvällen spenderades hos Rickards farmor och farfar, ute på deras uteplats, där det bjöds på fika och trevligt umgänge.

Igår var det min kusin Simons konfirmation i Rockneby som hägrade. Dagen spenderades ömsom i bilen till och från Lindsdal härifrån och ömsom hemma på min morbror och hans sambos altan och soldäck, där det bjöds på finfint konfirmationskäk i form av smörgåstårta och vidare glass och goda tillbehör till efterrätt. Vädret kunde i klagas på minsann, så härligt!

Söndag idag, och vi har varit i Norrköping och inhandlat fasadfärg till sommarens bestyr. En liten söndagsutflykt helt enkelt och vi gillade shoppingmöjligheterna i Norpan. Nu i eftermiddag var vi i Skäfshult och åt middag och Travis cyklade runt på sin cykel med ett par pauser för att plocka sina älskade blommor. Han har verkligen fattat tycke för blomster i alla dess former, och för stunden är det maskrosor som hamnar högst upp på hans tio-i-topp lista ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar