måndag 24 maj 2010

Sovdimp

Vår litteraturstudie går fortsatt framåt och det artar sig med texten. Dock fick vi slopa en doktorsavhandling idag, vilket resulterar i fortsatt sökande i dom redan fattiga databaserna vad det gäller den typ av text vi är ute efter.

När det gäller Travis borttagna middagslur så fungerar det fint. Han har en dimp mellan 16-17 på efetrmiddag, mitt i middagstid då hans värld inte riktigt fungerar som han vill pga av trötthet. Men efter han har tagit sig över den tröskeln så är allt frid och fröjd igen och vi får åter tillbaka vår lilla solstråle =)

Nu ikväll passade jag på att fixa ny-gamla gardiner i vardagsrummet. Fönstrena blev putsade invändigt och det är numera mer ljust här inne. Ska fortsätta med övriga fönster under morgondagen. Rickard har varit på övervåningen och splipat väggarna en extra gång. Så nu är dom snart fit for fight till att tapetseras. Gissar att det blir nu till veckan alternativt helgen. Ska bli spännande att se slutresultatet. Tror nämligen att det kommer bli kalasfint där uppe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar