torsdag 10 juni 2010

20 fulla veckor

Tänka sig att vi idag redan kommit halvvägs in i denna graviditet. Tiden hit fram har gått otroligt fort och jag tror att det kommer rasa på i ett fortsatt högt tempo. Nu när vi väntar bebis nummer två är det inte lika mycket läsning om allt som tillhör graviditet som gäller, eftersom man redan varit med en gång tidigare. Veckorna avlöser varandra och det hela har hittills flutit på fint. Jag mår för närvarande prima och tycker det är kul att min mage börjar ta form från att ha sett plufsig ut, till att skymta en kula. Travis har ännu inte accepterat att det är en liten bebis i sin mammas mage, utan säger stundvis: "Näe, bebis i mammas mage" och en del dagar låter det annorlunda: "En bebis i mammas mage!" sägs med ett stort leende. Han har inte förstått det helt och fullt, och inte undra på det när han är 2½ år och magen inte tydligt visar att den har en bebis i sig.

2 kommentarer:

  1. mysigt ju!vi väntar på att vår skrutt i magen vill komma ut men den verkar trivas bra därinne=)så himla kul sen ju när ni har fått,då kan vi ha lite fika och lekstunder ihop med våra barn!

    SvaraRadera
  2. Louise: Vi håller tummarna för att er lille snart vill entra världen utanför din mage. Ja, det blir sannerligen kul att vi kan vara mammalediga samtidigt :-) Då blir det både lek, fika och en massa promenader. Det gillas!

    SvaraRadera