måndag 4 oktober 2010

Ultraljud v. 36+4

Ultraljudet idag gick fint. Det visade sig att den lille i magen lagt på sig i vikt så pass att den numera befinner sig på "normalkurvan" istället för under den. Kort i rocken visade den sig var med. Så en kort och mullig liten bäse kan vi förvänta oss ♥ Igår bäddade och monterade vi ihop spjälsängen med. Så nu finns sängplats till den lille. Travis var till en början skeptisk och tyckte att det var hans säng, men allt eftersom vi fixade och styrde så stoltserade han med att hans bebis ska få sova där när den tittar ut.

Under förmiddagen hade vi en fyra timmars föreläsning inför torsdagens dugga. Allt känns lite som ett virrevarr i huvudet, men jag ska bita tag i litteraturen nu ikväll igen och hoppas att det benar ut lite begrepp. Bäst att sätta fart nu när lilleman somnat och sambon är på brandövning.

2 kommentarer:

  1. det sa dom till också när vi väntade edwin men det stämde inte!så räkna inte med att det stämmer!

    SvaraRadera
  2. hihi..så gulligt med en bulle-bebis! Hoppas min också blir lite större än vad Nova var. :-) Mysigt med spjälsängen-är så sugen på att hämta vår och fixa med. men det får nog vänta 1mån iaf. :-)

    SvaraRadera