söndag 12 december 2010

This weekend

En intensivt bra helg har strax nått sitt slut. Jag sitter nu bänkad här i soffan och tar det lugnt med slötittande på "Beck", surfande på datorn och med myskaminen bredvid mig.


Dagen igår spenderade vi bland flera andra julklappsshoppare i Linköping. Nu är vi klara med klapparna till Travis och ett par andra. Direkt efter shoppingen lämnade vi av Anne-Louise (som varit med oss under dagen) och Travis hemma hos dem i Skäfshult. Där spenderade Travis hela kvällen och hade det kanonbra. Vi var hemma hos Daniel och Elin under tiden där det årliga julmyset med vännerna tog plats i år. Lasse och Sandra är upphovshavarna till denna fina tradition, och det är hos dem vi fått äran att ha befunnit oss de 3 senaste åren.


Idag tog vi en rekordelig sovmorgon efter att ha kommit hem vid 1-snåret inatt. Travis och jag började sedan med tårtbakande. Sedan har fix och trix med städning, handling och annat ordnats med riktigt bra teamwork från min och Rickards sida.

Vid 3-snåret kom sedan Travis farmor, farfar, farbror Didrik, farbror Daniel och hans sambo Elin, gammelfarmor, gammelfarfar och gammelmormor för att fira 3-åringen. En kalasfin eftermiddag och kväll har spenderats tillsammans med dem, och Travis var nöjd med flera fina paket till sin samling. Han somnade gott nu ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar