onsdag 26 januari 2011

Grand Sand

Har sedan länge velat köpa mig en färgglad Grand Sand klocka. Idag när shoptime hade ett sådant förmånligt erbjudande så slog jag till. Så snart dimper denna fina hem i min brevlåda.

Förmånligt pris på en fin klocka.
Så skynda och fynda ni också. Erbjudandet går ut vid midnatt.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin klocka =)
    Kul att du gillar listan trots att alla frågor inte är så lätta att svara på. Jag fick lite inspiration till att också skriva en lista från dej ju =)

    SvaraRadera
  2. å vad fin! Jag köpte en Grand Sand klocka i höstas, en vit. Den var dagens varapå nån sida och jag slog till! :-)

    Jättefina, jag har dock inte på mej den så ofta längre... får jag ändra på!!

    Kul att du också gillar barnvagnar! Vad har Travid haft för några? Agaton har haft en emmaljunga nitro city till att börja med, sen en crescent m300 ett kort tag när han inte satt bra i emmaljungan, sen gick vi tillbaka till nitron när han kunde sitta bättre.. Sen sålde vi emmaljungan för ett år sedan och köpte denna vi har nu. Brio spin. I USA köpte vi en extravagn/resevagn baby jogger city mini.. Har bestämt oss för att köpa den nya vagnen! Märkte idag när vi var ute och gick att Agaton hasar ner sej när han vill vila, så att fötterna går långt utanför fotstödet.. detta pga att viloläget är så dåligt att han hasar ner sej för att ligga mer plant... så nu när vi vet att den nya är mycket bättre liggläge i så är inte valet så svårt... :-) samt alla de andra förbättringarna som också gör vagnen så mycket bättre... så hoppas vi får sålt den gamla nu snart! :-)

    SvaraRadera