torsdag 13 januari 2011

Härlisch

Vilken härlig eftermiddag och kväll det varit!

Grabbarna lekte så bra som två grabbar i treårsåldern kan med tillhörande starka viljor då trotsen stundtals gör sig påmind, samtidigt som det lyser igenom att de båda trivs i varandras sällskap och att de är lika till sättet.

Kvällen har sedan flutit på i ett skönt tempo och Travis har varit på sitt finaste humör. Nattningen gick lika bra som igår och han somnade vid halv åtta utan några som helst protester. Han ville dessutom inte ha någon blöja på sig. De senaste dagarna har den varit torr då han vaknat på morgonen och han vill ogärna ha den på sig när vi ska ut. Hans kommentar lyder: "Mamma: jag är ingen bebis (och hänvisar till Tindra), så jag behöver ingen blöja".
Om dagarna här hemma går det fint med blöjfriheten. Det som går lite sisådär med är att hinna göra nummer två på pottan, men det tar sig sakterligen.
Sagt och gjort så slapp han blöjan. Känner att jag inte kan tvinga honom då han själv önskar att vara utan. Istället uppmuntrar vi honom och hejar på hans resa mot blöjfrihet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar