tisdag 25 januari 2011

Playdate

Travis och Elin
Igår blev det en oplanerad lekdejt i Virserum. Syster med kids hade inga planer inbokade för dagen och jag ville hitta på något. Sagt och gjort så efter lunch åkte vi hem till dem. Lek för de Travis och Novas del med vissa inslag av trots å´ Travis vägnar, men på det stora hela en mycket skön och bra eftermiddag. Till middag gjorde Maria supergod tacopaj. De små kusinerna somnade bägge två brevid varandra i Arvids vagn. Så söta så! (Inga bilder på det dock, då vi inte ville väcka dem ♥.)

På vägen hem stannade vi till i Målilla en stund. Travis somnade för natten innan vi ens lämnat Virserums-skyltarna, så han var helt ovetande om att han blev inburen till mormor och morfar en stund för att sedan bila hemåt igen med moster Elin med i bilen. Gissa om han blev glad idag då han vaknade och såg henne här hemma.

Så dagen idag ägnas åt lek, pyssel och prat. Ska strax ge oss ut på en promenad. Saknar gårdagens sol som sken så härligt. Skönt att det är stilje med snön i varje fall och att det inte var mer än en stunds snöflingeseglande som lade sig på backen under förmiddagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar