onsdag 16 februari 2011

Blöjfriheten

Måste passa på att skriva ett inlägg om Travis blöjanvändande, eller rättare sagt icke-blöjanvänande.

Han är en hejare på att gå på pottan/toaletten om dagarna och nattetid är det sedan ett par veckor tillbaka kalsonger som gäller tillsammans med hans pyjamas. Det har endast skett två olyckor i sängen och dessa två var precis i början då han slopade blöjorna.

Nu när han var sjuk i förra veckan så tog vi på honom en blöjan när han skulle sova. Tänkte att han kanske inte skulle orka att hålla tätt då han hostade så dant och hade en febertopp. Men skenet bedrog och vår prins fortsatte att imponera på oss. När han vaknade och påminde sig om blöjan blev hans kommentar följande: "Men mamma: jag har ju sagt att jag inte är en bebis." Och så skrattade han gott åt blöjan som genast for av.

Fina prins.
Det som imponerar mig mest är att han går och kissar sista gången strax innan kl.19 om kvällarna, somnar sedan i sin säng och går upp efter 7-tiden nästföljande morgon. Då är det frukost och sedan lite barntv som gäller innan dagis. Han går oftast inte och kissar förrän just innan det är dags att klä på sig ytterkläderna strax innan kl.8.30. 

1 kommentar: