söndag 27 mars 2011

Leos

Vilken kul gårdag vi hade!
Travis verkligen stormtrivdes på Leos lekland. Han skuttade, klättrade, rutchade om och om igen. I vardagen är han stundtals lite försiktig och ibland totalt orädd och modig. Igår var han just totalt orädd och bra mycket modigare än sin mamma. Haha!

Han tittade på vad det stora barnen gjorde och försökte sedan på sig deras konster med hopp och liknande i de höga rutchkanonrna. Vilket leende på hans läppar och vilken lyckodag. Förstår nu alla rekommendationer då stället är otroligt fräscht, maten var mycket god och utformningen tilltalade. Knäppte lite kort, men det var svårt att fånga Travis på bild då han ständigt var i farten och sällan satt still. Därav blev det en mängd suddiga kort på hans ryggtavla.

Vi tog även en sväng förbi Hansa City innan hemgång och när vi rullade bilen ut från Kalmar så sov vår stora medans lilla satt snällt i sin stol och jollrade och sjöng.

Igår kväll hade vi sedan besök av Elin, Daniel och Isis. Vi lagade lördagsgod mat tillsammans och tog det sedan lugnt i soffan. Med andra ord en lördag som får toppbetyg av hela familjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar