torsdag 14 juli 2011

Bygge och jobb

Sitter och ska klicka hem nya tapeter tillsammans med Rickard till vardagsrummet. De har nämligen blivit en markant förändring då rummet numera har fått en helt ny utformning då det byggts ett nytt innertak i den tidigare öppna takrymden som gått till nock. Ett rum på ovanvåningen har blivit till och detta genom superbt arbete på endast tre dagar av finfina snickare och elektriker samt älskade sambon. (Bilder på före och efter kommer först när allt är klart med finlir, då också bilder från Travis rum.)


Har hunnit med att beta av en dag på Cubus också. Härligt att vara där och nu är det två dagar kvar av min arbetsvecka innan jag tar helg.

Nu mot tapetjakten innan sängen kallar. Må så gott mina vänner!

3 kommentarer:

  1. Ja, det måste bli som ett helt annat rum förstår jag. Blir det någe mönstrat nu då kanske?

    SvaraRadera
  2. Väntar med spänning på bilderna;) älskar renovering!

    SvaraRadera
  3. Maria: Ja, det blir verkligen ett helt annat rum. Samtidigt som det känns som att det nya innertaket alltid suttit där :-) Det blir en spännande tapet som kommer upp som fond och sedan enfärgat. Rings om det imorgon ;-)

    Louise: Visst är det kul med renovering! Nu blir det 5 rum i rad som blir som nya här hemma. Kontor och Tindras rum står näst på tur efter tapetseringen i det nya och i vardagsrummet.

    SvaraRadera