måndag 18 juli 2011

Spackel

Tapeten är nu riven i vardagsrummet och jag påbörjade spacklingen nu ikväll. Dessvärre tog burken slut så övriga väggar får vänta på sig tills morgondagen då nytt kan inhandlas. Har suttit och spanat inredningsdetaljer från trogan Ikea och inspiration på styleroom fram tills nu. Jag plockar på mig ideér och blir imponerad av allas renoveringsarbeten.

Veckan som nu kommer inleds med två dagars ledighet innan 4 dagars jobb på Cubus hägrar. Brandjour på det och där har ni familjen Gustafsson/Anderssons vecka i runda slängor. Vi hoppas på att fixa så mycket som möjligt här hemma så ordningen kan återställas något som när. Det är många bollar i luften vad det gäller fix och trix i rummen här hemma. Efter att vi har fixat med det nya rummet samt vardagsrummet väntar mer jobb. Kontoret uppe ska målas och sedan är det Tindras blivande rum som både ska få fondvägg och bli målat på resterande 3 väggar. Kul är det och jag tror det kommer blir kanoners när allt blivit klart!

Godnatt på er.

1 kommentar:

  1. Oj, vad ni styr! Blir mkt förändringar på kort tid. :) Ska bli kul att se resultatet!! Vi kommer gärna och hälsar på sen när ni känner för sällskap. Hojta till. Krams

    SvaraRadera