torsdag 28 juli 2011

Shopping- och badtripp

Här jobbas det för fullt, både hemma och på Cubus. När barnen somnat har tapetseringsteamet kommit fram nu två kvällar i rad och vardagsrummets väggar är nu äntligen klara. Lister återstår och de ska inhandlas till helgen. Tapeterna lät vänta på sig pga felsändning från leverantören. Men till sist hittade de till Södra Vi och i förrgår anlände de till Videvägen.


Igår var jag ledig och vi tog tillfälle i akt att komma iväg på en heldagsutflykt. Destination Kalmar där först sol och bad intogs på Rafshagen camping. Travis var helnöjd och plaskade gott i vattnet och spatserade på bryggorna med oss i sin hand. Tindra smilade och glädjetjuten avlöste varandra vid vattnet som hon är tokig i.

Vidare mot McDonalds där lunch intogs för att sedan öppna upp för spenderarbyxan på Ikea. Förvaring och småplock till Travis, min efterlängtade Maskroslampa, ryamatta, tavellister m.m. m.m. Fler butiker besöktes: Bauhaus, MediaMarkt och sedan Elgiganten där vi fyndade DVD till bilen. Fullpackad bil på vägen hem var ett faktum och en helnöjd familj.


Två jobbardagar kvar för min del innan jag får helg. En helg som bjuder på finbesök från sthlm, älgsafari och fix hemma.

1 kommentar:

  1. Hej fin blogg du har!
    Ska vi följa varan på bloglovin? :)

    SvaraRadera