måndag 22 augusti 2011

Helgen som varit

Helgens innehåll har varit superbt bra. I fredagskväll inleddes veckoslutet med en mysig kräftskiva hemma hos min familj. En massa gott i magen och kvalitetstid med mina syskon och föräldrar. Kan inte bli mycket bättre än så.

I lördags förmiddag fixade jag och sambon med att tilläggsisolera vinden med den isolering som blev över från vardagsrumsbygget. Så skönt att ha de gjort på sensommar kanten. Sedan besökte vi Vimmerby torg där vi mötte upp Rickards föräldrar och kikade på Cilla och Totte som just då uppträdde på VimmerbySparbanks jubileumsdag. Vidare hem till Elin och Daniel för att beundra, dofta på och hålla deras då 6 dagar gamla lillsnutt Jeff ♥ Så fin!

Igår hade vi trädgårdsfix med ogräsrensning bland plattorna, häcktrimning m.m. Därefte begav vi oss till crossbanan i Vimmerby för att titta på alla förmågor som körde KM. Till båda barnens förtjusning. Tindra tittar med minst lika stora ögon som Travis och det ska bli spännande att se om de båda kommer att köra i framtiden.

Tillsammans med Anne-Louise intog jag och Travis svampskogen i Skäfshult medans Tindra sov sin eftermiddagslur och Rickard hjälpte Ove med trädgården. Lilleman var så duktig med svampletande och vet så väl vilka som får och inte får plockas. Han älskar att vara ute och tillsammans med skogens lingon och blåbär trivs han ypperligt bra, då de plockas för att slinka ner i hans lilla mage. Vi hittade lite av skogens guld som avnjöts till middagen. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar