torsdag 4 november 2010

Sång, bvc och golv

Vi börjar dagen i sakta mak och det känns så skönt att ha en dag som kan lunka på i godan ro när blåsten ut ljuder och tar fart. Travis pysslar med legobyggande på sitt rum och jag hör honom sjunga "Blinka lilla stjärna" i hans egna tappning. :-) följt av "Imse vimse spindel".

Gårdagens bvc-besök gick finemang. Tindra märkte inte ens att hon var där. Hon sov nämligen när jag tog på henne här hemma och sov vidare i bilen och inne på Lenas mottagning. Hon kikade ett tag och grymtade till när jag klädde av henne, men efter mätning och vägning sov hon fortsatt vidare. Vår lilla sleeping beauty! (På nätterna är hon dock mer vaken.) Hon hade gått upp 245 g på 6 dagar, så det fick mer än godkänt. Vad det gäller längden så har hon vuxit 4cm sedan hon föddes och mäter numera 52 cm.

Min pappa var här igår för att hjälpa Rickard med att lägga golv. Det var ett pusslande av måtten, men efter noga överläggande kom pappa fram till den bästa lösningen som ska ge minst spill. Måtten på rummet är nämligen ett par cm fel gentemot golvbrädornas mått för att det skulle vara optimalt. Men efter flertalet mätningar och med lister med i beräkningarna blev det lösningen till slut bra. Så på lördag ska golvet läggas. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar