söndag 11 april 2010

Veckoslutet

Fredagens tjejkväll hos Sandra var mycket trevlig. Allt som allt var vi åtta personer och det snicksnackades samt spelades "Med vilda gester". Härligt initiativ som borde göras oftare :) Elin och Ellinor hade haft en bra kväll här hemma med vår vildning. Han somnade ca 30min efter att jag och Rickard åkt/gått. Så det kändes bra att det gick bra med läggningen, slappnar av mer då och kan njuta av kvällen på bortaplan.

Gårdagen blev det inte mycket av. Hade migrän så det blev en dag i ett mycket lugnt tempo och inte många knop gjorda. Sambon fixade desto mer och det är guld värt! Travis är också inne i sitt essé vad det gäller att leka. Han kan pysa bort till sitt rum mer och mer och styra med sina leksaker och sitta och måla med kritorna vid sitt bord. Det märks att det händer mycket i hans utveckling på en och samma gång och då är det inte konstigare än så att trotsen kommer in stundtals då det är hans sätt att testa oss och pröva "verkligheten" på ett vis.

Idag har jag fixat inför veckans studier, vi åker till Kalmar imorgon med skolan för kursintroduktion. På torsdag drar praktiken igång och det ser jag fram emot enormt mycket! En litteraturstudie till det och resterande del av denna fjärde termin är fullbokad. Sen är det sommar!

2 kommentarer: